Tripels Advocaten: mr. N.J.M. Kammers, advocaat gespecialiseerd in familierecht, strafzaken, echtscheiding, alimentatie, omgang, gezag

Mw. mr. N.J.M. Kammers

Advocaat sedert 2014

T: 043-3506111
E: n.kammers@tripels.nl


Nikki Kammers (1988) studeerde Nederlands recht aan Maastricht University en voltooide in 2013 haar masteropleiding Privaatrecht. Naast haar studie was zij ruim 4 jaar werkzaam als juridisch adviseur bij een juridische dienstverlener.

Na haar studie is mr. Kammers in 2014 tot de advocatuur toegetreden en ontwikkelde zij al snel een grote belangstelling voor het personen- en familierecht. Na enkele jaren een algemene praktijk gevoerd te hebben, heeft zij in 2016 dan ook de overstap gemaakt naar een advocatenkantoor gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Mr. Kammers was daarnaast van 2014-2018 als MfN-registermediator aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en als zodanig werkzaam als mediator met de specialisatie personen- en familierecht.

Naast het personen- en familierecht heeft mr. Kammers tevens ruime ervaring opgedaan in het bestuursrecht en het sociaal zekerheidsrecht. 

In 2018 heeft mr. Kammers de advocatuur voor korte duur verlaten en was zij werkzaam als bedrijfsjurist bij een zorginstelling. Sinds september 2019 is zij bij Tripels Advocaten teruggekeerd naar de advocatuur.

Haar vrije tijd besteedt mr. Kammers graag aan familie, sociale contacten en yoga.

Specialisaties