Kantoor mr. Fernand Tripels

Kantoorinformatie

Tripels Advocaten is sedert 1868 gevestigd in het centrum van Maastricht en behoort tot één van de grotere en commerciële advocatenkantoren in Limburg.

Tripels Advocaten heeft zich gepositioneerd als een vooraanstaand advocatenkantoor dat zich richt op het verlenen van rechtsbijstand op een kwalitatief hoogstaande en klantvriendelijke wijze en tegen concurrerende tarieven.

Mr. Georges van Zeijl geeft leiding aan het kantoor, dat door de omvang en de gevarieerde samenstelling goed in staat is in te spelen op de toenemende vraag naar gespecialiseerde rechtsbijstand. Het kantoor legt zich met name toe op de commerciële, civiele, straf- en bestuursrechtelijke praktijk, op zowel nationaal als internationaal gebied. Verschillende advocaten kunnen aan cliënten rechtsbijstand verlenen in de Engelse, Franse en Duitse taal. Het midden- en kleinbedrijf, overheidsinstellingen en particulieren maken deel uit van het cliëntenbestand.

De efficiënte structurering van het kantoor verschaft de mogelijkheid verschillende vormen van rechtsbijstand als totaalpakket aan te bieden. Dit leidt tot een substantiële daling in kosten voor cliënten van Tripels Advocaten.

Bij de uitvoering van de praktijk maakt Tripels Advocaten gebruik van de modernste informatiebronnen en communicatiemiddelen. Tegelijk kan het kantoor zich baseren op een ruime ervaring en rijke traditie, welke haar oorsprong heeft gevonden in het jaar 1868.