Brusselsestraat 32 - 34, Maastricht
Kantoortijden 08:30 - 17:30

Wij zijn trots op de vaak jarenlange relatie met cliënten, die is gebaseerd op oprechte interesse en diepgaand vertrouwen.

Brusselsestraat 32 - 34, Maastricht
Kantoortijden 08:30 - 17:30

150 jaar Tripels

Opgericht in 1868

Al ruim 150 jaar is Tripels Advocaten gevestigd aan de Brusselsestraat in het centrum van Maastricht. Ons kantoor verleent rechtsbijstand op een kwalitatief hoogstaande en klantvriendelijke wijze, tegen concurrerende tarieven, zowel aan ondernemingen als aan particulieren.
Lees meer

Advocaten

Thema's en specialisaties

Het recht omvat vele rechtsgebieden. Ofschoon er advocaten zijn die pretenderen van alle markten thuis te zijn, ontwikkelen het recht en de rechtspraak zich heden ten dage zo snel, dat het feitelijk onmogelijk is om op alle rechtsgebieden kundig te zijn. Die rechtsgebieden hebben wij ingedeeld in verschillende thema's. Klik op één van de onderstaande thema's voor de rechtsgebieden en de namen van de advocaten welke binnen ons kantoor in het betreffende rechtsgebied gespecialiseerd zijn.

Mocht u niet zeker weten onder welk rechtsgebied uw juridische vraag of probleem valt, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor om de kwestie voor te leggen.

Ons kantoor behandelt geen zaken op het gebied van het vreemdelingenrecht.

Actueel

Tripels en het goede doel

Morbi a lectus fermentum, scelerisque massa at, laoreet tellus. Quisque et porta erat. Morbi in est quis mauris varius rhoncus id sed nisl. Morbi feugiat ligula a odio venenatis. Lees meer